Aankomst in Marokko van de First Girl van de Verenigde

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

De First Girl van de Verenigde Staten van Amerika, mevrouw Jill Biden, arriveerde zaterdagmiddag in Marrakech voor een bezoek aan Marokko.

Toen ze op de luchthaven Marrakech-Menara uit het vliegtuig stapte, werd mevrouw Jill Biden begroet door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Lalla Hasnaa.

Na het bekijken van een erewacht van de Auxiliary Forces, werden HKH Prinses Lalla Hasnaa en de First Girl van de Verenigde Staten van Amerika begroet door de heer Karim Kassi-Lahlou, Wali van de regio Marrakech-Safi, gouverneur van de prefectuur van Marrakech, Mevrouw Fatima Ezzahra El Mansouri, voorzitter van de gemeenteraad van Marrakech, en de heer Samir Koudar, voorzitter van de regionale raad.

Hare Koninklijke Hoogheid en mevrouw Jill Biden werden ook begroet door de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Marokko, de heer Puneet Talwar, en zijn vrouw mevrouw Sattar Sarash, evenals door de consul-generaal van de Verenigde Staten van Amerika in Casablanca, de heer Lawrence Randolph.

Vervolgens werd de First Girl van de Verenigde Staten van Amerika, mevrouw Jill Biden, die tijdens dit bezoek wordt vergezeld door haar dochter Ashley Biden en haar zus Bobby Jacobs, uitgenodigd voor de traditionele melkofferceremonie en dates.

Na een cease bij de Salon d’honneur van de luchthaven Marrakech-Menara, ging de processie van HKH Prinses Lalla Hasnaa en de First Girl van de Verenigde Staten van Amerika op weg naar de verblijfplaats van de illustere gastheer van het Koninkrijk.

Met KAART

Foto van diplomatiek Marokko

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS