Agadir: Einde van de academische cyclus van de voorbereidende opleiding

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

afrikaanse leeuw

In het kader van de organisatie van de samenwerkingsoefening “Afrikaanse Leeuw 2023“, eindigde de academische cyclus van voorbereidende coaching op vrijdag, in het advanced van de staat bekende Zone Sud in Agadir.

De afsluiting van deze trainingen werd gekenmerkt door een ceremonie van de afgifte van attesten en certificaten ten behoeve van een honderdtal officieren en onderofficieren, Marokkanen en buitenlanders uit partnerlanden.

Naast de verschillende gebieden en aspecten die verband houden met de oefening, hadden deze trainingen betrekking op de “tactiek, ondersteuning, branden, kennis, veiligheid, intelligentie, bewegingen en manoeuvres“.

Lees ook:Lancering van de voorbereidende academische cyclus voor de oefening “Afrikaanse leeuw 2023”.

De multinationale gezamenlijke oefening “African Lion”, die aan zijn 19e editie toe is (2-16 juni 2023), zal plaatsvinden in zeven regio’s van Marokko, namelijk Agadir, Benguerir, Kénitra, Mahbès, Tiznit, Tifnit en Tantan.

Aan dit grote evenement zullen bijna 6.000 soldaten deelnemen uit een twintigtal Afrikaanse en internationale landen, waaronder Marokko en de Verenigde Staten, evenals verschillende waarnemerslanden.

Gezamenlijke operaties en manoeuvres, gezamenlijk uitgevoerd door de Royal Armed Forces (FAR) en partnerlanden, in verschillende operationele, land-, lucht-, lucht-, maritieme en CBRN-ontsmettingsgebieden (nucleair, radiologisch, biologisch en chemisch), hebben in wezen tot doel de interoperabiliteit te ontwikkelen en versterking van de interventiecapaciteiten binnen een multinationaal kader.

De oefening “African Lion 2023” blijft een niet te missen evenement dat bijdraagt ​​tot het consolideren van de Marokkaans-Amerikaanse militaire samenwerking en tot het versterken van de uitwisselingen tussen de strijdkrachten van verschillende landen met het oog op het bevorderen van veiligheid en stabiliteit in de regio.

Met KAART

Beschrijving van het diplomatieke Marokko

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS