De First Woman van de Verenigde Staten prijst het leiderschap

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

De First Woman van de Verenigde Staten van Amerika, mevrouw Jill Biden, prees het leiderschap van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI ten gunste van de empowerment van vrouwen en jongeren.

“Onder leiding van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI hernieuwt Marokko hervormingen die gericht zijn op het versterken van vrouwen en jongeren, wat onze gemeenschappelijke prioriteiten weerspiegelt”, zei Biden in een verklaring die zondag in Washington door het Witte Huis werd vrijgegeven.

Ze voegde eraan toe dat de Verenigde Staten dankbaar zijn voor hun eeuwenoude partnerschap en vriendschap met Marokko.

De First Woman van de Verenigde Staten herinnerde zich ook dat ze bij haar aankomst op zaterdagmiddag in Marrakesh “vriendelijk onthaald” was door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Lalla Hasnaa.

“En terwijl we elkaar leerden kennen, vertelde ze me over haar manier om kinderen en jongeren bewust te maken van het belang van milieubescherming”, voegde mevrouw Biden eraan toe, die zei geïnspireerd te zijn door het enthousiasme van Zijne Koninklijke Hoogheid. .

“Ik sta te popelen om zijn verhaal te delen wanneer ik terugkeer naar de Verenigde Staten, als onderdeel van onze inspanningen om te profiteren van leermogelijkheden in andere landen. Omdat onze wereld op veel manieren met elkaar verbonden is en gemeenschappelijke waarden de foundation vormen waarop onze toekomst moet worden gebouwd”, zei ze.

De First Woman van de Verenigde Staten van Amerika, mevrouw Jill Biden, werd tijdens dit bezoek vergezeld door haar dochter Ashley Biden en haar zus Bobby Jacobs.

Haar bezoek aan het Koninkrijk maakt deel uit van een rondreis door het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Europa met als doel de behoeften van vrouwen en jongeren over de hele wereld te promoten, met identify met betrekking tot onderwijs, gezondheid en empowerment.

Het bezoek van de First Woman van de Verenigde Staten aan Marokko is het tweede na dat van 2014 toen mevrouw Biden president Joe Biden, toen vicepresident van de regering-Obama, vergezelde tijdens zijn deelname aan de 5e editie van de World Summit of Entrepreneurship (GES) gehouden in november in Marrakesh.

Marokko is altijd een bevoorrechte bestemming geweest voor de First Women van de Verenigde Staten van Amerika. Dit enthousiasme voor het Koninkrijk, land van welkom en gastvrijheid, geeft het onderwerp aan dat Marokko geniet met hoge Amerikaanse functionarissen en geeft informatie over de soliditeit van het langdurige strategische partnerschap dat Marokko en de Verenigde Staten verenigt onder leiding van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI .

Foto van diplomatiek Marokko

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS