Evenementen Grotere coaching 2023: Ibn Tofail College of Kenitra op

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

De Ibn Tofail College of Kenitra stond op de eerste plaats van de nationale openbare universiteiten, van de 800 universiteiten ter wereld, op de wereldranglijst van universiteiten “The Occasions Larger Coaching 2023”.

Deze ranglijst, sinds 2015 goedgekeurd door de Verenigde Naties na goedkeuring door 193 lidstaten, is gebaseerd op 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Dit jaar onderscheidde het zich door de deelname van meer dan 700 universiteiten, die 112 will pays vertegenwoordigen van verschillende will pays over de hele wereld, aldus een verklaring van Ibn Tofail College.

Zo stond Ibn Tofail College op de eerste plaats op nationaal niveau, op het niveau van Afrika en de Arabische landen, en op de 52e op wereldniveau in het kader van de duurzame ontwikkeling (ODD) op het gebied van “Schone Energie”, waar ze was in staat om haar doelstellingen in deze richting te formuleren.

Evenzo stond het op de eerste plaats in Marokko, tussen [201 et 300] wereldwijd, in termen van het behalen van de SDG’s op het gebied van “Duurzame Steden en Gemeenschappen” en neemt ook dezelfde mondiale ruimte in op het gebied van duurzame ontwikkeling met betrekking tot de “strijd tegen klimaatverandering”.

Ibn Tofail College is de eerste Marokkaanse universiteit die ertussen staat [301-400] op mondiaal niveau bij het bereiken van de doelstellingen van “Vrede, Rechtvaardigheid en Sterke Vestigingen”.

Volgens het persbericht zijn de posities die Ibn Tofail College inneemt op deze wereldranglijst een teken van groot succes en een bewijs van de collectieve inzet van professoren, bestuurders, studenten en companions om een ​​toekomst everlasting en eerlijk te ondersteunen.

Met KAART

Diplomatiek Marokko record

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS