Het idee van autonomie onder Marokkaanse soevereiniteit is de beste

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

Het Oostenrijkse parlementslid Harald Troch bevestigde maandag in Rabat dat het idee van autonomie binnen het kader van de Marokkaanse soevereiniteit, voorgesteld door het Koninkrijk, de beste manier is om tot een definitieve oplossing te komen voor het kunstmatige battle rond de Marokkaanse Sahara.

Het mannequin van autonomie voor de zuidelijke provincies van Marokko, binnen het kader van de Marokkaanse soevereiniteit, vormt een zeer griezelige weg naar een definitieve oplossing.” aan de Sahara-kwestie, zei de heer Troch, een lid van de Nationale Raad van het Oostenrijkse parlement, in een verklaring aan de pers op het fluisteren van zijn gesprekken met de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Rachid Talbi El Alami, en de president van de vergoeding voor Buitenlandse Zaken, Nationale Defensie, Islamitische Zaken en MRE’s, Nadia Bouaida.

De heer Troch, lid van de Overseas Coverage Price bij de Oostenrijkse Nationale Raad, prees ook de inspanningen van het Koninkrijk “voor ontwikkeling en vrede in de regio”.

Lees ook: Sahara: Malta beschouwt het door Marokko gepresenteerde idee van autonomie als “serieus en geloofwaardig”

Aan de andere kant benadrukte de Oostenrijkse parlementariër dat zijn gesprekken met de heer Talbi El Alami en mevrouw Bouaida een gelegenheid waren om visies en constructieve ideeën uit te wisselen en de relaties tussen Marokko en Europa en tussen Rabat en Wenen te bespreken.

Het Marokkaanse parlement ondertekende afgelopen maart in Rabat een memorandum van overeenstemming met zijn tegenhanger in de Republiek Oostenrijk, met als doel een nieuwe impuls te geven aan de Marokkaans-Oostenrijkse parlementaire samenwerking en de relatie tussen de twee wetgevende instellingen te versterken.

Dit memorandum van overeenstemming betreft de ontwikkeling van parlementaire en bestuurlijke households en de versterking van dialoog, overleg en coördinatie over kwesties van gemeenschappelijk belang.

Met KAART

Foto van diplomatiek Marokko

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS