Miami landt lokale go rusher Daylen Russell over Louisville, Nebraska

399
SHARES
2.3k
VIEWS


Een van de verwachtingen bij Miami nadat Mario Cristobal de baan had aangenomen, was het om het programma om te draaien met lokaal expertise.

De laatste paar rekruteringscycli hebben bewezen dat Miami’s dicht bij huis een constante bedreiging vormt voor toptalent, en een ander voorbeeld kwam zaterdagavond naar voren through de mondelinge toezegging van Miami (Fla.) Columbus go rusher Daylen Russel.

Een oude belofte, aangezien de moeder van de opkomende senior naar de UM ging, was zij het die sterker op het nieuws reageerde in vergelijking met Cristobal, een ander product van Columbus.

“Mama zeker wel,” zei Russell tegen Rivals. “Ze ging daarheen met Ray Lewis, toen Miami bovenaan de kaart stond. Ze ziet dat terugkomen en was gepompt om te weten dat haar zoon er iets aan toevoegt. Ze duwde The U in het start zwaar, maar toen ik op bezoek ging, deed een stap terug en deed haar onderzoek.”

De relaxation van de familie heeft ook de Hurricanes doorgelicht, samen met finalisten Louisville en Nebraska, voordat ze afgelopen weekend tot een privébeslissing kwamen.

“Miami heeft gewonnen”, zei hij. “Coach Cristobal bleef contact houden met mij en de familie. Hij zorgde ervoor dat ik goed was, dat mijn moeder goed was, dat mijn broer goed was. Hij probeert The U elke dag terug te brengen. Hij vertelde me dat de verdediging dat zou doen.” wees legendarisch met mij, Rueben BainWesley (Bissainthe), Bobby (Washington) en Vincent (Shavers), de linebacker die ze web hebben gepleegd, ook.

“Hij was er klaar voor, hij was blij, hij had zoiets van ‘laten we ons klaarmaken om The U om te draaien, zoals het hoort.'”

Russell hielp CCHS naar een staatskampioenschap als junior in 2022 met 84 tackles en dubbelcijferige zakken op weg naar de Miami-Dade Defensive Participant of the Yr-onderscheiding van de Miami kondigt aan. Met een titelverdediging voor de aanvoerder in het verschiet, zal de toezegging van het voorseizoen hem in staat stellen zich opnieuw te concentreren op zijn groei, hoewel het beëindigen van het proces verlichting biedt.

Elke finalist kwam dichtbij de lokale aantrekkingskracht van Miami, zei Russell, vooral met Louisville. Maar het was Miami’s benadering en consistentie met meerdere coaches die hielpen om de ACC-concurrentie te verslaan.

Het ging ook veel verder dan Cristobal.

‘Coach Joe (Salave’a)’, zei Russell. “Hij behandelt je alsof je zijn familie bent. Hij praatte elke dag met me, sms’te me ‘s ochtends en’ s avonds – hij doet alles. Hij praat over het spel en hoe hij het ziet, hoe hij zijn spelers ontwikkelt en hoe ze werken in een hoog tempo.

“Coach Joe en Jason Taylor zeiden hetzelfde, dat ik en Rueben hetzelfde hebben, dat we alles op het spel kunnen spelen. We hebben snelheid, kracht en we weten heel goed hoe we onze handen moeten finesseren. We weten allebei hoe om aan dingen te werken, we werken arduous aan de coaching en dat vertaalt zich naar video games.”

Bain had drie zakken in zijn Miami-debuut vorige maand, tijdens de voorjaarswedstrijd van het programma. Als Russell een aanvulling zou zijn op de mede-Miamiaan die van hetzelfde formaat is gebouwd, zou de door Cristobal geleide ommekeer eerder vroeger dan later kunnen komen.

“Ik ben gewoon klaar om daar te komen en te werken!” hij zei.

Russell is van plan bedrijfskunde te gaan studeren in Miami.

DEEL JE GEDACHTEN MET MIAMI-FANS OP CANESCOUNTY.COMSource_link

Related posts

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS