Vriendelijk Marokko / Kaapverdië: persconferentie door Walid Regragui, zaterdag in

399
SHARES
2.3k
VIEWS

Related posts

Bondscoach Walid Regragui houdt komende zaterdag een persconferentie op het Mohammed VI-voetbalcomplex in Salé, meldt de Koninklijke Marokkaanse Voetbalfederatie (FRMF) maandag.

Deze persconferentie belicht de vriendschappelijke wedstrijd van de Atlas Lions tegen Kaapverdië op 12 juni in Rabat en de officiële woordenstrijd tegen Zuid-Afrika op 17 juni in Johannesburg, namens de CAN Côte d’Ivoire-2023 qualifiers, specificeert de federale gelegenheid op zijn elektronische portaal.

Lees ook: Roland-Garros Junioren: Marokkaanse Reda Bennani uitgeschakeld in de 2e ronde

Volgens dezelfde bron zal het eerste kwartier van de Atlas Lions-trainingssessie, gepland op de persbriefing ramp, toegankelijk zijn voor de pers.

De Marokkaanse selectie had afgelopen maart officieel haar ticket voor de halve finale van de CAN (Ivoorkust-2023) gewonnen, na het gelijkspel (2-2) tussen Zuid-Afrika en Liberia voor rekening van Groep Ok. Marokko leidt dit zwembad met 6 models.

Het nationale crew had de twee voorgaande dagen gewonnen van Zuid-Afrika (2-1) en Liberia (2-0) van deze poule die slechts drie selecties heeft. De mannen van Walid Regragui spelen hun laatste wedstrijd die meetelt voor deze kwalificatiewedstrijden, op 4 september, in hun woonplaats, tegen Liberia.

Met KAART

Kenmerkend voor het diplomatieke Marokko

Learn Extra

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AANBEVOLEN NIEUWS